Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Breaking: Barca holder øje med Isco

Nyheder - 26. november 2016




Real Madrid har endnu ikke forlænget kontrakten med midtbanemanden Isco, som har kontraktudløb den 30. juni 2018. Situationen omkring Iscos tilstedeværelse i Real Madrid bliver i disse dage overført til Barcelona, som holder øre og øjne åbne. Der er en reel interesse i at hente ham.



Ifølge Mundo Deportivo har Barcelona nemlig valgt at følge med i Iscos situation i Real Madrid og umiddelbart ligger der to muligheder for Real Madrid: Enten sælger de ham til sommer og får nogle skillinger for ham, eller også forlænger de med ham såfremt de kan love ham spilletid, som han ikke får nok af ifølge ham selv. Alternativt kan klubben lade kontrakten løbe ud og håbe på, at han i løbet af de kommende to år slår sig fast.

Skulle det ske, at Isco til sommer skifter til Barcelona, så falder det sammen med at Iniesta er blevet 33 år og selvom han fortsat spiller en forrygende omgang fodbold, så handler det for Barcelona om at finde en erstatning, der kan spilles ind på holdet. Her skulle Isco umiddelbart matche den profil, som præsident Josep Maria Bartomeu er på udkig efter.



Isco har valgt at holde alle døre åbne og dermed lukker han altså ikke for et skifte til Barcelona. Han er fast besluttet på at give den hele armen i Real Madrid, men for sin egen udvikling og karriere, så kræver han fast spilletid og det lader ikke til at Zidane kan give ham det i Real Madrid. Blot 12 kampe er det blevet til i indeværende sæson.

Han var tæt på at skifte til Barcelona da han spillede i Málaga. Her var der gang i snakken, men Real Madrid endte med at løbe med hans underskrift på daværende tidspunkt. Indeværende sæson er fjerde af slagsen for Isco i Real Madrid-trøjen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Breaking: Barca holder øje med Isco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder