Barca tabte igen point på Anoeta: 1-1

Nyheder - 27. november 2016

Vanen tro havde Barcelona det svært på Anoeta og værterne fra Real Sociedad sad på alt i kampen. Ude på bænken virkede Luis Enrique magtesløs og havde ikke meget at skyde med. Første halvleg endte heldigt for Barcelona med 0-0. Først i anden halvleg kom der mål.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Rafinha, Paco, Digne, Alena og Marlon

- 1-0 53' - Piqué (Selvmål)
- 1-1 59' - Messi

2'
- Første mulighed tilfalder hjemmeholdet. Vela smækker bolden ind til Zurutuza som når op og header på mål, men Ter Stegen redder solidt.

5'
- Dårligt forsvaret af Ivan Rakitic. Han orienterer sig slet ikke ved et frispark og mens Sergi Roberto har en mand, må backen ud og dække af for Rakitic, der slet ikke følger med hjem. Det giver en god mulighed for værterne, men Mascherano kommer lige præcis ind og får clearet bolden.

10'
- Barcelona har endnu ikke haft tre afleveringer i træk på Sociedadas banehalvdel. Baskerne presser godt på og er startet højt på banen.

13'
- Barcelona-spillerne virker slet ikke klar. De tøver, smider boldene væk og er slet ikke klar til de hurtige kombinationer.

15'
- Kæmpe chance til baskerne! André Gomes er alt for let at spille uden om og Jordi Alba når slet ikke op til indlægget, som Prieto header i jorden. Men Ter Stegen redder flot. Barcelona er stadig ikke kommet over midten.

17'
- Rakitic igen-igen. Ødelægger fuldstændig Barcelonas forsøg på at bibeholde bolden på Sociedads banehalvdel. Tre afleveringer blev gennemført til kroaten smed den direkte udover baglinjen.

18'
- Kæmpe mulighed til hjemmeholdet igen. Rakitic bliver kørt rundt på kanten og indlægget finder Prieto, som igen kommer over Alba, men denne gang header han direkte forbi.

19'
- Festen fortsætter. Bolden vippes bagom Mascherano og Vela kommer igennem, men hans forsøg går forbi den ene stolpe.

21'
- André Gomes tager Rakitic-hatten på. Formår slet ikke at komme med hjem og lunter bare bag Sociedads angreb og kigger bold. Denne gang redder Piqué.

25'
- Igen er Rakitic helt væk. Han er alt for langsom til at gå ind i presset og Sergi Roberto bliver nødt til at forlade sin position og efterlade en mand for at dække af for kroaten. En indstilling der er under al kritik.

26'
- Elendigt af André Gomes! Katastrofalt. Han er faldet ned som centerback, da Jordi Alba mistede en harmløs bold, men i stedet for at følge med sin mand, kigger han på bolden og bliver snydt. Heldigvis for ham dømmes der offside.

28'
- Rakitic igen-igen-igen. En ganske normal bold, som han tonser udover sidelinjen i stedet for at ramme Neymar. Skandaløst.

29'
- Neymar sætter gang i et Sociedad-angreb med en fejlaflevering, men forsvaret får reddet lige før bolden sparkes mod mål.

31'
- Sociedad appellerer for straffespark efter at Vela har tørret to mand og falder til jorden i feltet. Korrekt at dommeren ikke dømmer noget.

32'
- Vela hopper op i højere luftlag i en duel med Alba, og backen falder til jorden med stor smerte omkring knæet. Han tilses på sidelinjen mens Lucas Digne gør sig klar, men Alba løber på banen igen minuttet efter.

36'
- God chance til Sociedad igen efter et hjørnespark, som sendes ud til Oyarzaba, der trykker af, men den sniger sig forbi Ter Stegens mål.

38'
- For første gang i kampen formår Barcelona at spille bolden rundt mellem fire mand på Sociedads banehalvdel. Det ender dog med en aflevering til Suárez, som dømmes offside.

39'
- Og så er det Piqué, der er i græsset efter en tackling af ham selv på Oyarzabal, som i øvrigt resulterede i et hjørnespark, der blev taget, mens Piqué lå og ømmede sig.

41'
- 41. Så mange minutter skulle der gå før der kom noget, som lignede en mulighed. Men Suárez' hårde forsøg gik et par meter forbi målet.

45'
- Første hjørnespark til Barcelona. Vanen tro udvikler det sig til lige præcis ingenting selvom det var en indøvet detalje, hvor Mascherano skulle forsøge sig.

45'- ind-/udskiftning
- Rakitic bliver revet ud i pausen. Denis Suárez kommer ind.

50'
- Frispark til Suárez på kanten af feltet. God mulighed for Barcelona!

51'
- Vidunderligt skud af Neymar, som tvinger keeperen helt ud til stolpen for at reddet. Hjørnespark til Barcelona.

51'
- Elendigt af Suárez og Piqué. Piqué er tydeligvis i en klar offside position og går aldrig tilbage i banen. Suárez er nødsage til at aflevere og chancen løber ud i ingenting.

53' - MÅL!
- Så kom Sociedads velfortjente mål og det sker efter katastrofalt forsvarsspil af Piqué, som slet ikke dækker Vela og så kommer han ind i feltet. Mascherano får clearet, men slet ikke godt nok hvorfor Vela får trykket af, men Ter Stegen redder og på returen header Willian afsted. Bolden havde ramt stolpen, men i forsøget på af afværge, bankede Piqué bolden op i nettaget til 1-0.

59' - MÅL!!
- REDUCERING! Ud af absolut ingenting rykker Neymar forbi to modstandere og finder Messi, som vipper bolden op til sig selv og klapper den i mål til 1-1. Absolut ufortjent - men 1-1 på måltavlen!

61'
- Næste mand til at blive revet ud bliver Gomes. Katastrofalt igen af den tidligere Los Che-mand. Han får bolden i en omstilling og har både Messi og Neymar med. Han løber selv og mister bolden og smider en chance direkte ud af vinduet.

65' - ANNULLERET MÅL!
- Neymar finder Suárez, som runder keeperen og scorer, men korrekt annulleres målet for offside.

77' - ANNULLERET MÅL!
- Carlos Vela sparker altid med venstre. Alba dækker det ikke. Og så skyder Vela. Han rammer overliggeren og bolden falder ned foran en Sociedad-mand, som let sparker den i mål, men det annulleres for offside - som aldrig nogensinde var til stede.

80'
- Stor chance til Barcelona! Messi og Neymar tryller og tilfældigt lander bolden hos Denis Suárez, som ude af balance trykker af, men bolden bliver clearet på stregen og går til hjørnespark. Her header Mascherano bolden centimeter forbi.

83'
- Carlos Vela. Igen med sit venstrebenet. Som han altid skyder med, men som ikke bliver dækket. Denne gang ramler hans skudforsøg af på stolpen.

90'
- Voldsom slutspurt af Sociedad, som presser og presser. De får flere gode muligheder og Barcelona kan slet ikke følge med. Det svage led er helt klart Gomes, som ødelægger hvert et opspil og slet ikke følger med hjem.

Slut - Efter 2(!) ekstra spilleminutter blæser dommeren i fløjten for sidste gang og endnu engang formår Barcelona ikke at vinde på Anoeta. En håbløs indstilling, præstation og reaktion fra Enrique på bænken havde bestemt ikke fortjent bedre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder