Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Forvirring: Skal Deulofeu til AC Milan?

Nyheder - 20. januar 2017




Gerard Deulofeu er blot 22 år, men har allerede været forbi adskillige klubber. Trods sin hurtighed og fornemme teknik, lykkedes det ikke for ham at slå igennem hos Barcelona, som udlejede ham til Everton og siden Sevilla. Han er født i Riudarenes, men spillede allerede for Barcelona som ni-årig. I 2013 begyndte hans lejeperioder.



I Barcelona kom han tilbage sammen med Rafinha under Luis Enrique, men en hurtig overbevisning ved preseason fik træneren til at sende ham videre.

Både hos Sevilla og i starten hos Everton viste han sine kvaliteter frem, men under Ronald Koeman i Everton er det ikke blevet til meget spilletid og derfor har han forsøgt at finde sig en ny klub. Her til aften kunne AC Milan meddele, at de har lejet ham for resten af sæsonen.

Her til aften kunne italienerne på Twitter nemlig oplyse, at man har lejet Deulofeu frem til den 30. juni 2017, men af endnu ukendte årsager valgte klubben kort efter at nedrive tweetet på deres officielle konto, hvilket fik flere fans til at efterspørge grunden.

opdateret
Det forlyder, at de to klubber stadig ligger i forhandlinger og angiveligt har Everton nu set sig sure på AC Milan, som offentliggjorde lejeaftalen før aftalen egentlig var på plads. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Forvirring: Skal Deulofeu til AC Milan?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder