Annonce


Annonce

Annonce

Alba: Dårlig undskyldning af Real Madrid

Nyheder - 28. januar 2017




Real Madrid blev onsdag aften sendt ud af Copa del Rey af Celta Vigo efter 1-2 på Bernabeu og 2-2 på Balaidos. Galicerne sikrede sig billetten til semifinalen hvor de møder Alavés, men straks efter kampen mod madrilenerne kunne Zidane og co. fortælle, hvor lidt turneringen egentlig betyder. Den køber Jordi Alba dog ikke.



Copa del Rey er en del af The Treble og med Real Madrid ude af turneringen får de altså heller ikke i denne omgang mulighed for at vinde The Treble for første gang i deres historie. En bedrift, som Barcelona har formået to gange i nyere tid.

- Nogle gange taber et hold i Copa del Rey og pludselig betyder pokalen ingenting. Det er ikke en god undskyldning, at sige, at Copa del Rey ikke betyder noget. Jeg vil altid have, at Real Madrid taber - og det samme ønsker de for Barcelona. Alle der siger andet lyver, sagde Alba efter kampen mod Real Sociedad torsdag aften.

Efter at have sendt Real Madrid ud, håbede Luis Enrique på at møde Celta Vigo i finalen. Det stykke historie kan komme til at ske, da Barcelona trak Atletico Madrid mens Celta trak Alavés. Enrique sagde det ikke fordi, at Celta netop havde slået Real Madrid, men fordi han har trænet klubben.



- Luis Enrique var træner i Celta, så det er helt normalt, at han ønsker dem i finalen, hvis du spørger mig. Jeg ville have ønsket, at Valencia stadig var med, fortæller Alba, som tidligere har tørnet ud for Los Che.

Semifinalen mod Atletico Madrid spilles allerede i den kommende uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alba: Dårlig undskyldning af Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder