Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: PSG klager til UEFA efter Barca-kamp

Nyheder - 14. marts 2017




Det er snart en uge siden, at Barcelona leverede Champions Leagues største comeback nogensinde, da de sikrede 6-1 på Camp Nou og samlet 6-5 og dermed gik videre til kvartfinalen. Siden har flere franskmænd - og alle der er imod Barcelona - brokket sig over dommerens beslutninger undervejs i kampen.



Blandt andet derfor blev der startet en underskriftindsamling og ifølge Sky Sports har Paris SG nu også klaget til UEFA over den straffesparkskendelse, som dommer Deniz Aytekin dømte, da Marquinhos nedlagde Luis Suárez. Uruguyaneren blev ramt på benet, men straffesparket skulle aldrig være dømt, mener den franske klub.

Desuden har PSG-ejeren udtalt, at kampen havde set anderledes ud, hvis dommeren havde været mere fair. Der er bestemt ikke tilfredshed i Frankrig ovenpå nederlaget til Barcelona og klubben har da også siden afbrudt udgivelsen af en dokumentar, de havde tænkt sig at vise dagen efter kampen. Dokumentaren handlede om PSG's møde mod Barcelona og til sidste fløjt på Camp Nou. Men efter det samlede nederlag har de valgt ikke at offentliggøre den - de var nemlig sikre på at gå videre og var derfor godt i gang med at skyde dokumentaren.



Da Paris SG-spillerne landede i Bourget lufthavn blev de mødt at vrede fans, som blandt andet kastede sten mod deres biler og svinede dem til. Desuden er Thiago Motta angiveligt involveret i en politisag, da han angiveligt ramte en fan med sin bil i sin iver på at komme hjem. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: PSG klager til UEFA efter Barca-kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder