Barca hentede tre point mod Valencia: 4-2

Nyheder - 19. marts 2017

Barcelona spillede en flot kamp rent offensivt, men defensiven haltede. Først efter Valencias røde kort blev arbejdet gjort lettere for defensiven, men chancer blev der brændt nok af - til gengæld gik fire bolde i nettet, heriblandt en enkelt af André Gomes.

Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Rafinha, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

- 4-2 89' - Gomes

5'
- Masser af fart fra starten. Barcelona har en stor mulighed og kort efter er det Cancelo der har en helt fri Orellana inde foran mål, men Mascherano kommer for anden gang i kampen ned i en flot tackling og redder.

8'
- Kæmpe chance til Suárez! Busquets tager et hurtigt frispark på 40-50 meter og finder Suárez inde i feltet. Han tæmmer den og forsøger sig, men Mangala generer ham i skudøjeblikket og han får kun hjørnespark ud af situationen.

15'
- KÆMPE chance til Barcelona! Bolden bliver sendt i dybden ind i feltet til Suárez af Umtiti. Afleveringen får lidt for meget, men angriberen når den og med én skudfinte sætter Garay sig i jorden. Suárez sender den kort og fladt indover til Messi, som forsøger sig, men to Valencia-spillere redder i samarbejde på stregen.

16'
- MEESSII!! Så tæt på! Hvor er han voldsom på den bane! Ud af det blå kører han forbi tre spillere og forsøger at føle bolden over i det lange hjørne, men den sniger sig lige over kassen.

19'
- Piqué viser hvorfor han ofte er ukoncentreret. En sølle bold sparkes fladt indover, men han orienterer sig dårligt og formår at cleare bolden lige ud til Soler, som flugter første gang, men Ter Stegen redder.

25'
- Klokkeklart snydt for straffespark. Neymar trækker forbi sin mand og bliver tydeligvis hægtet med et spark på venstre ankel. Dommerens fløjte er tavs.

28'
- Piqué ukoncentreret igen. Han har kun Munir at kigge på sammen med Mascherano. Munir er ovre i Piqués side og én lang aflevering helt nede fra keeper Diego Alves ramler ned for fødderne af Munir, som er alene igennem, men Ter Stegen kommer flot ud og redder til hjørnespark.

29' - MÅL!
- Hjørnesparket giver mål. Mangala hopper og header bolden i mål til 0-1.

33'
- Igen er Rafinha fuldstændig anonym. Her får han serveret en kongechance på et sølvfad af Neymar, men han brager bolden lige ind i en Valencia-mand.

35' - MÅL!!
- Fantastisk mål! Neymar tager et hurtigt indkast ned i Valencias felt. Suárez kommer helt fri og uden at tage en berøring smækker han den ned i det lange hjørne til 1-1.

38'
- Messi og Neymar spiller et-to men brydes af et voldsomt Mangala-frispark på Messi. Frispark i en rigtig god position.

40'
- TÆT PÅ! Messi sparker i keeperens side, men bolden går over.

40'
- Igen kigger Piqué mere bold end at følge med sin mand. Han bliver spillet indenom og må reddes af Mascherano, der har spillet en god kamp.

44' - RØDT KORT OG STRAFFESPARK
- Suárez løber i dybden, Messi sender bolden afsted, Suárez når den, men trækkes bagfra af Mangala. Rødt til Mangala, straffe til Barcelona.

45' - MÅL!!
- Messi sparker midt i målet og så er Barcelona på 2-1.

45+1' - MÅL!
- Uhørt dårligt forsvarsspil af Barcelona. Positioneringen er så elendig, at Rakitic pludselig agerer højre back i tre-mandsforsvaret og bliver spillet indenom. Han er slet ikke hurtig nok til at reagere og så kan Gaya løbe indenom, spille den fladt ind til Munir, som scorer - men samtidig siger undskyld til Camp Nou (Munir er udlejet fra Barcelona).

51'
- Stor chance til Valencia. Iniesta lunter hjem i et kontrastød til Los Che og så kommer Orellana helt fri, men han skyder lige på Ter Stegen.

52'
- KÆMPE CHANCE TIL NEYMAR! Messi splitter Valencias forsvar med en aflevering og Neymar er alene med Alves, men keeperen redder med foden.

53' - MÅL!!
- MESSI! Mascherano bryder bolden og spiller den straks ind i feltet til Messi, som har for mange modstandere ved sit venstre ben. Han trækker derfor over til højrebenet og klapper den ind ved nærmeste stolpe. 3-2.

56'
- Munir er helt alene igennem med Piqué, som denne gang koncentrerer sig og holder sig på fødderne. Han redder situationen - kæmpe chance til Munir ellers.

57'
- Nej, nej, nej Rakitic. Hvad laver manden dog. Neymar spiller ham helt fri foran Diego Alves - klar til at sparke bolden i mål. Så forsøger han med en aflevering på tværs af feltet til Suárez. Men bolden er tættere på absolut ingenting. Spildt chance.

64' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Roberto kommer ind.

66'
- Rafinha, som gennem hele kampen har været anonym, får for anden gang i kampen serveret bolden på et sølvfad i en god position. Men her sparker han lige på Diego Alves.

72'
- STOR chance til Suárez! Messi stormer ind i feltet og trykker af, Diego Alves redder, men giver en retur, som lander for fødderne af Suárez. Situationen opstår dog så hurtigt, at angriberen ikke når at prikke bolden i det tomme mål, og i stedet sparker han forbi.

74' - ind-/udskiftning
- Rafinha går ud. Gomes kommer ind.

76'
- Iniesta nedlægges på kanten af feltet. Frispark i en god position.

76'
- TRÆVÆRKET! Neymar krøller bolden helt op på trekantssammenføjningen og er centimeter fra at score sit Barca-mål nummer 100.

77'
- Aah, Gomes! Han bliver spillet fri af Busquets, men er for langsom i handling og kommer for sent til bolden. Han laver frispark, får et gult kort og giver Valencia en god mulighed.

78'
- Puha. Parejo, der ellers har et kongespark, glider i skudøjeblikket og vipper den nærmest ind til Ter Stegen.

82'
- Nyt frispark på kanten af feltet til Barcelona. Denne gang Suárez, som trækker det.

83'
- Messi går væk fra bolden, Neymar lader som om han tager den, men hopper over og Suárez kommer bagfra og skyder i muren. Knap så vellykket.

89' - MÅL!!
- André Gomes dukker op på Neymars indlæg og prikker bolden i mål til 4-2. Stor jubel på lægterne.