Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Lemos: Derfor afviste jeg Barcelona

Nyheder - 10. maj 2017




Den 21-årige uruguayanske Las Palmas-spiller, Mauricio Lemos, havde for et år siden muligheden for at skifte til Barcelona, men efter længere tids overvejelser og en snak med familien, valgte han at afvise skiftet. Nu fortæller han hvad grunden bag var.



- Min sportsdirektør fortalte mig, at Barcelona var interesseret og de var klar til at give mig en chance. Tilbuddet overbeviste mig ikke. Der var ikke tale om penge, men kun det sportslige. Jeg tænker ikke på penge nu. Lige nu handler det om at jeg udvikler mig som fodboldspiller.

- Jeg kom fra Rusland til et hold, hvor jeg kan udvikle mig. Las Palmas gav mig den mulighed og min idé er at fortsætte med at forbedre mig. Hvis jeg skifter, så skal det være fordi jeg får spilletid og samtidig kan forbedre mig.

- Selvfølgelig ved jeg, at Barcelona er et storhold og alle ønsker at spille for dem, men nogle gange skal man sætte det til side og tænke på sig selv. Jeg vidste, at jeg ikke ville få spilleminutter.

- Deres plan var at sende mig ned til B-holdet i første omgang og derfor satsede jeg på at blive i Las Palmas. Jeg tager det skridt for skridt og når man er modnet, så kan man tage et stort skridt.

- Jeg snakkede om skiftet med min familien og jeg besluttede mig for ikke at rykke til Barcelona. Jeg følte, at det var for det bedste. Mange spillere skifter på grund af klubbens navn, men hvorfor gøre det? Hvis jeg en dag rykker til en storklub, så er det for at blive en del af startopstillingen.



- Jeg fortryder intet. Jeg tog min beslutning og den står jeg ved. Det er min fremtid og den vil jeg selv skrive, fortæller Lemos i et åbent interview med La Republica.

Lemos kom fra Rubin Kazan til Las Palmas i sidste år. Han har ligeledes spillet på Uruguays U20- og 23-landshold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lemos: Derfor afviste jeg Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder