Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sandro Rosell er blevet anholdt

Nyheder - 23. maj 2017




Sandro Rosell har i en årrække været under beskydning fra alle mulige vinkler - primært på grund af Neymar-sagen, da han stod bag købet af brasilianeren for år tilbage. I dag er det bekræftet, at den tidligere Barcelona-præsident er blevet anholdt.



Det har dog ikke noget med Neymar eller Barcelona at gøre. Før han blev valgt ind som præsident i klubben, skulle han have været involveret i hvidvaskning af penge i forbindelse med opkøb af TV-rettigheder til Brasiliens landskampe frem til år 2009.

Politiet stormede både kontorer og ejendomme i Barcelona, Girona, Lleida og Andorra og skulle ifølge El Mundo have anholdt i alt fem personer - heriblandt Sandro Rosell og hans kone, som også er mistænkt for at være involveret i sagen.

Det er gennem FIFA, at politiet har fået oplysninger og siden har de altså taget konsekvensen og anholdt de fem personer, som nu stilles for en dommer i forhold til at komme sagen til bunds.



Barcelona vil, ifølge SPORT, ikke sende en pressemeddelelse ud, da sagen ikke har noget med klubben at gøre. Forbrydelsen blev begået inden han blev valgt som præsident i klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sandro Rosell er blevet anholdt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder