Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jesus: Neymar ville have mig til Barcelona

Nyheder - 25. maj 2017




Barcelona følger nøje stortalenter rundt om i verden og Gabriel Jesus var bestemt ingen undtagelse inden han rykkede til Manchester City. Faktisk forsøgte Neymar at overtale Jesus til at rykke til Barcelona, men spilletid gjorde udslaget ifølge hovedpersonen selv.



- Det var et svært øjeblik, da jeg skulle vælge en klub. Neymar ved hvordan det er, at være ung og spille i Brasilien mens europæiske klubber vil have dig.

- Han fortalte mig hvordan det var i Barcelona - om byen, vejret og klubben.

- Jeg tøvede meget. Barcelona er en storklub, men jeg var klar over, at jeg kunne komme til en anden storklub (Manchester City) hvor chancen for spilletid ville være større. Det var forskellen for mig.

- Manchester City var virkelig interesseret i mig og jeg talte også med Guardiola inden jeg skiftede. Alle ved, at Guardiola er professionel, men da jeg begyndte at kende ham bedre lærte jeg ham også som en god person. Han er rolig, ærlig og jeg nyder at spille under ham, fortæller Jesus ifølge ESPN.



City betalte omkring 240 millioner kroner for Jesus og selvom han blev alvorlig skadet, så nåede han i denne sæson op på 11 kampe, syv mål og fem assists. Han skiftede først officielt til City i januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jesus: Neymar ville have mig til Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder