Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Ter Stegen forlænger til 2022

Nyheder - 29. maj 2017




180 millioner euro. Eller 1,3 milliarder kroner skal man hoste op med hvis man gør sig tanker om at udløse Marc-André Ter Stegens frikøbsklausul. Den tyske keeper har i dag forlænget sin kontrakt med Barcelona frem til sommeren 2022. Det bekræfter klubben.



- FC Barcelona er blevet enig med Marc-André ter Stegen om en kontraktforlængelse og en forbedret kontrakt frem til 30. juni 2022. Hans frikøbsklausul står nu på 180 millioner euro. Den nye kontrakt bliver underskrevet torsdag den 30. maj klokken 13.30 på klubbens kontorer, skriver Barcelona på sin hjemmeside.

Ter Stegen har taget over for Claudio Bravo, som rykkede til Manchester City for et års tid siden. Derefter blev Ter Stegen rykket op som førstekeeper og han har derfor taget sig af Champions League og ligakampene mens Jasper Cillessen har stået for pokalkampene.

Ter Stegen har vundet ni trofæer med Barcelona på tre sæsoner. Her er der tale om to gange La Liga, tre gange Copa del Rey, én Champions League, én VM for klubhold, én spansk Supercup og én europæisk Supercup.

Stats
- 93 officielle kampe
- 71 sejre
- 10 uafgjorte
- 12 nederlag
- 90 mål lukket ind Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ter Stegen forlænger til 2022

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder