Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Video: Endnu et stortalent skifter væk fra Barca

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 16. juni 2017


Video: Endnu et stortalent skifter væk fra Barca

Barcelona har i disse dage svært ved at fastholde deres talenter. Tidligere er det kommet frem, at forsvarstalentet Eric Garcia rykker til Manchester City og nu er der franske medier der melder 18-rige Jordi Mboula til Monaco.Jordi Mboula blev for få måneder siden et velkendt ansigt på den internationale scene, da han for Barcelonas U19-mandskab fra midten af banen driblede hele vejen ned til Dortmunds mål og scorede. Undervejs driblede han forbi tre mand før han sendte bolden i mål inden mand nummer fire kunne komme i vejen.

Men Mboula er højst sandsynligt ikke at finde i Barcelona i næste sæson hvis man skal tro Radio France International. De melder således at Monaco har betalt hans frikøbsklausul på tre millioner euro og han har takket ja til at rykke til Frankrig.

Barcelonas bestyrelse mente, at han ville have kvaliteten til at komme op på førsteholdet, men hverken spilletid eller en forfremmelse kunne de love ham, og alt tyder på, at han har fået en afvisning hvorfor han har valgt at kigge på tilbud i løbet af sommeren. Han er 18 år og har behov for at spille både mere og på et højere niveau for at blive endnu bedre.

I UEFA Youth League blev det til 12 kampe, otte mål og to assists fra Mboulas fødder.

Se hans voldsomme solomål mod Dortmund her


18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder