Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde: Verratti i Barcelona ville glæde mig

Nyheder - 17. juli 2017




Cheftræner Ernesto Valverde afholdt i dag sit første pressemøde som træner i Barcelona og her kom han ind på mange forskellige emner. Blandt andet slog han fast, at det ville glæde ham, hvis Marco Verratti kom til Barcelona.



- Jeg er stolt af alle mine spilleres professionalisme. De er klar og ser skarpe ud til træning.

- Verratti er ikke i Barcelona, så tiden er ikke inde til at tale om ham. Men det ville glæde mig, hvis vi hentede ham.

- Jeg vil have et hold, som angriber konstant, men som følger Barcelonas stil med boldbesiddelse og masser af mål.

- Vi ønsker at hente de bedste spillere i verden, men vi må ikke glemme, at de alle er her i klubben. Jeg foretrækker ikke én spiller over en anden; alle er vigtige og det er ligegyldigt om de starter på banen eller ej.

- Jeg ved ikke om det bliver Iniestas sidste år i klubben, jeg håber bare, at han er glad. Det er en ære for mig, at træne sådan en stor kaptajn.

- Min mål for Messi er, at få det bedste ud af ham og spille ham på den position, hvor han føler sig bedst tilpas. Han kan hjælpe os rigtig meget og det er vigtigt, at han har det godt på banen.

- Da jeg før i tiden skulle møde Messi tænkte jeg 'Oh nej, hvordan skal vi nogensinde stoppe ham?'. Nu er jeg Messis træner og så må vi se, hvordan andre trænere tackler det.



- Sergi Roberto rykker tilbage på midtbanen. Han er en vigtig spiller for os. Planen er, at Semedo og Vidal skal kæmpe om højrebacken.

- Vi har verdens bedste spillere, men vi er interesseret i et par - heriblandt Paulinho. Vi må se, hvad der sker.

- Før jeg overhovedet tænker på vores modstandere, så skal jeg lære mine spillere at kende. Det er vigtigt for os alle sammen, at vi kender hinanden. Gomes og Rakitic er ikke til salg, jeg regner med dem. Deulofeu det samme; jeg regner med ham. Han er en vigtig brik for os.

- Vi har mange midtbanespillere, men det er en god ting, da vi ønsker at kæmpe med om alle trofæer. Vi må se, hvad der sker på den front. Neymar er en nøglespiller for os - han kan spille på alle positioner på grund af sit enorme talent.

- La Masia har en masse gode spillere. Nogle B-spillere træner allerede med os og de gør det godt og fortjener en chance for at vise, hvad de kan. B-holdet skal spille nogle store kampe og så må vi se, hvor meget vi får brug for dem. De er en stor styrke for os.

Desuden slog sportsdirektør Robert Fernandez på samme pressemøde fast, at det er vanskeligt at hente spillere, som allerede er på kontrakt i en anden klub. Her blev der spurgt direkte ind til Verratti, som altså er på kontrakt i PSG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde: Verratti i Barcelona ville glæde mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder