Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Neymar har fortalt holdkammerater om skifte

Nyheder - 21. juli 2017




Neymar snupper alle overskrifter lige i øjeblikket. Og selv er han ekstremt tavs. De store sportsmedier rundt om i verden rapporterer, at Paris SG er klar til at udløse brasilianerens frikøbsklausul på intet mindre end 1,6 milliarder kroner.



Desuden skulle den franske klub stå klar til at give Neymar 225 millioner kroner i årsløn og ifølge velorienterede Le Parisien, så har han allerede fortalt sine Barcelona-holdkammerater om at han er godt i gang med at udføre skiftet. Endnu er det ikke på plads, men det rapporteres, at forhandlingen er i gang.

Det er ikke mere end to dage siden, at Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu fuldstændig afviste, at Neymar skulle være til salg. Her pegede præsidenten på Neymars forholdsvis lange Barcelona-kontrakt fordi, at han er en del af fremtidsplanerne i klubben.

Brasilianske medier skriver, at Neymar ikke rejser tilbage til Barcelona når USA Touren er overstået. I stedet drager han direkte til Paris for at gennemføre skiftet. Barcelona møder Juventus, Manchester United og Real Madrid i løbet af de kommende 10 dage og efterfølgende rejser de altså tilbage til Barcelona for at spille mod Chapecoense i Gamper-turneringen.



I stedet for at smække et stemningsbillede op på Instagram, så valgte Neymar at smide brænde på bålet ved at uploade et kontroversielt billede midt i rygtestormen.

?

Et opslag delt af Nj ?? ? neymarjr (@neymarjr) den

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Neymar har fortalt holdkammerater om skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder