Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barcelona B skal op mod Masip i første kamp

Nyheder - 23. juli 2017




Jordi Masip er denne sommer skiftet fra Barcelonas førstehold til Valladolids ditto. Valladolid befinder sig dog kun i den andenbedste spanske fodboldrække og fredag blev det offentliggjort, at Masip i sin første kamp skal op mod Barcelonas B-hold.

Barcelonas B-hold rykkede i sidste sæson op i den andenbedste spanske fodboldrække og efter at kampprogrammet for denne sæson blev udgivet, er det altså Valladolid og Barcelona B, som tørner sammen i første runde. Det sker på Valladolids bane, José Zorrilla. Kampen afvikles den 19. eller 20. august.

Første hjemmekamp for B-holdet bliver mod Tenerife. Netop Tenerife sendte for nyligt Choco Lozano til Barcelona og derfor skal Lozano altså op mod sin tidligere arbejdsgiver i sin første officielle hjemmekamp for Barcelona B. Kampen afvikles på Mini Estadi den 26. eller 27. august.

Barcelona B har i flere år gjort det rigtig godt, men de løb ind i en periode med elendige resultater hvilket betød, at de hele to gange måtte rykke ned. Efter to års fravær er de dog tilbage i den andenbedste fodboldrække i Spanien - uden mulighed for at rykke op i La Liga, da reglerne ikke tillader to hold fra samme klub i den bedste række. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona B skal op mod Masip i første kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder