Annonce


Annonce

Annonce

Dortmund: Barca er ikke tæt på Dembele

Nyheder - 17. august 2017




Efter nederlaget til Real Madrid natten til i dag, kunne Pep Segura fra Barcelonas ledelse fortælle, at man er tæt på at hente både Ousmane Dembele og Phillipe Coutinho. Men det er allerede få timer senere blevet skudt ned af Dortmund.



- Barcelona vil hente Dembele, men lige nu er de ikke engang en millimeter tættere på det, skulle Dortmunds CEO, Hans-Joachim Watzke, have udtalt ifølge AS.

Dembele er fortsat suspenderet i Dortmund efter at han valgte at blive væk fra træningen. Siden da har han kun i få omgange været i kontakt med klubben, som han ikke har meget til overs for eftersom de afviste Barcelonas bud på ham i sidste uge. Dortmund havde ellers lovet, at de ville hjælpe ham videre såfremt et godt bud kom ind af døren.

Spørgsmålet er hvor tæt Barcelona overhovedet er på Dembele og Coutinho med blot to uger tilbage af transfervinduet. Holdet er ikke blevet styrket og det så man i den grad i går, hvor Real Madrid på ingen måde havde problemer med katalanerne - som desuden ikke spillede godt under Valverdes nye plan. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dortmund: Barca er ikke tæt på Dembele

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder