Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Nu er Coutinho-handlen i hus!

Nyheder - 29. august 2017




Philippe Coutinho har fået besked. Når han har spillet for Brasilien i løbet af den kommende uge, så skal han ikke booke en flybillet til England. Den skal i stedet gå til Spanien, for i går blev han informeret om, at handlen til Barcelona er gået igennem.



Sådan melder mediet Yahoo, der bakkes op af SPORT, Express, Daily Star og ikke mindst BBC. Inden Coutinho tog afsted for at knytte sig til det brasilianske landshold fortalte Liverpools ejere ham, at handlen var gået igennem. Til gengæld holder man igen med at bekræfte den indtil Liverpool endegyldigt har sikret sig Monacos Thomas Lemar.

Transfervinduet lukker natten til fredag og inden da vil Coutinho være Barcelona-spiller. Det fulde beløb løber op i 1,2 milliarder kroner, men det er kun hvis samtlige variabler bliver udløst.



Coutinho løber altså lige nu rundt på den brasilianske træningsbane velvidende om, at han meget snart kan kalde sig for Barcelona-spiller. Han har ikke været skadet og han har ikke været syg - det har udelukkende været et show, som Liverpool har kørt for ikke at melde ud, at en transfer var undervejs. Brasilianske læger har bekræftet, at Coutinho intet fejler.

Barcelona er altså enig med Liverpool og Coutinho. Man venter blot på at Liverpool får sikret sig Lemar før man offentliggører salget af Coutinho. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Nu er Coutinho-handlen i hus!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder