Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Præsident: Vi mangler Messis underskrift

Nyheder - 19. september 2017




Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har det med at forvirre sig selv i sine udtalelser. I flere uger har han bekræftet, at Messis nye kontrakt er på plads og underskrevet med godkendelse af argentinerens far, men nu udtaler han, at der mangler én underskrift. Og den må siges at være den vigtigste.

- Kontrakten er blevet underskrevet af Messis far og organisation. Men den mangler én underskrift og et billede, men det kommer vi til, udtaler præsidenten ifølge SPORT og hentyder altså til at man mangler Messis underskrift og det traditionelle billede efter at have underskrevet en kontrakt.



- Du kan se hans engagement på banen. Vi har talt med ham og Messi er i Barcelona så længe han ønsker det. Han er verdens bedste spiller og historiens bedste spiller.

Selvom Bartomeu altså tidligere har sagt, at kontrakten er godkendt, så er der ingen tvivl om, at Messis egen underskrift er den vigtigste. Og den mangler ifølge de seneste udmeldinger fra præsidenten. Messi viser kamp efter kamp hvor vigtig han er for Barcelona og intet tyder på, at han har tænkt sig at forlade klubben selvom der mangler en underskrift.

Vælger Messi ikke at skrive under, så kan han til januar frit snakke med en ny klub og skifte gratis til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Præsident: Vi mangler Messis underskrift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder