Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Jordi Alba: Valverde får det bedste ud af os

Nyheder: Af Sajad Koftan - 25. september 2017




Barcelonas stærke forsvarsspiller Jordi Alba har rost sin 53-årige cheftræner Ernesto Valverde, for at få det maksimale ud af holdet.

På trods af en turbulent sommer med et pludseligt salg af den daværende Barca-stjerne Neymar, har holdet fået en forrygende start på sæsonen med maksimumpoint efter de første seks kampe i ligaen.

Den nye træner har indført et rotations-princip, som betyder at startopstillingen nærmest ændres fra gang til gang. En mesterlig ændring ifølge Alba, da en journalist fra avisen Marca spurgte ind til emnet.

- Sandheden er at Valverde er rigtig god til at arbejde med os alle. Trænerens arbejde er helt perfekt.

- Truppen har reageret positivt på de instrukser vi har fået. Selvom der er mange kampe endnu, så føler jeg at alle har en positiv tilgang til strategien.

Valverde valgte i weekenden at spare både Pique og Semedo i den bagerste kæde men Barca var stadig en for stor mundfuld for modstanderen Girona, som måtte forlade banen med et nederlag på 3-0.

Alba selv har været en fornøjelse at følge indtil videre, hvor spanieren har været præcis og sikker i sit pasningsspil op ad banen.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba: Valverde får det bedste ud af os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder