Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rakitic: Min kone reddede os fra terrorangrebet

Nyheder - 26. september 2017




Ivan Rakitic afslører i et nyligt interview med 24Sata, at han sammen med sin kone og børn var tæt på at vandre lige ned i det område i Barcelona, hvor nogle terrorister for få uger siden begik terrorangreb. Hans kone havde dog en anden plan.



- Vi var meget tæt på terrorangrebet i Barcelona. Jeg tog ned i et center i byen med min familie og vi var på vej ned til det område, hvor der blev udført terrorangreb. Jeg ville gerne afsted, men min kone sagde, at det var en god dag og at det var bedre at lade børnene lege ved legepladsen tæt på vores hus.

- Jeg takker Gud for at jeg lyttede til hende. Vi var 3-4 minutter fra terrorangrebet. Vi sad i bilen på vej hjem, da min mobiltelefon begyndte at ringe voldsomt. Det var familie og venner, som spurgte hvor vi befandt os, da terrorangrebet netop gik i gang.

Lucas Digne bor tæt på, hvor terrorangrebet blev udført og han så voldsomme scener gennem sit vindue. Han skyndte sig ned med vand og håndklæder til de sårede på gaden og på den måde hjalp han så godt han kunne indtil ambulancerne begyndte at komme til stedet. Læs om den historie her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rakitic: Min kone reddede os fra terrorangrebet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder