Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Denis Suárez: Jeg afviste to klubber

Nyheder - 26. september 2017




Flere europæiske klubber kiggede på Denis Suárez i løbet af sommerens transfervindue og nu fortæller han selv, at han afviste to klubber, som havde sendt et tilbud afsted. Mange udviste interesse uden for alvor at gøre brug af den.

I sidste sæson fik han ikke meget spilletid og som sæsonen løb ud, begyndte spekulationerne omkring hans fremtid for alvor at blive kørt op af medierne. Både AS Roma og Napoli blev sat i forbindelse med Barca-spilleren, som vendte tilbage til klubben efter ophold hos Sevilla og Villarreal.

- Jeg var slet ikke i tvivl. Min intention var hele tiden at blive i Barcelona. Det er sandt, at der lå to tilbud på bordet, men intet kunne få mig til at overveje dem. Jeg ønskede ikke at forlade Barcelona i transfervinduet.

- Jeg ved, at træneren har tillid til mig og jeg tror på, at jeg nok skal slå til når jeg får chancen. Min intention er nu at slå til hver gang jeg får spilletid, så jeg kan bide mig fast som en vigtig spiller i truppen. Jeg stopper aldrig med at kæmpe for det, fortæller han ifølge ESPN.

- Valverde er anderledes fra Luis Suárez. Han tænker meget klart og er meget, meget rolig. Det er han god til at overføre til spillerne.

- Vi har lagt godt fra land i La Liga og vi bliver hele tiden bedre. Det var umuligt at forestille, at vi allerede nu ville være syv point foran Real Madrid efter seks kampe, men vi fokuserer kun på vores egne kampe. Sæsonen er lang og lige så snart, at du smider point, så dukker frygten op.

Denis Suárez er udtaget til kampen mod Sporting Lissabon i morgen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Denis Suárez: Jeg afviste to klubber

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder