Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Busquets: Det var en vigtig sejr over Malaga

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 22. oktober 2017




Lørdag aften vandt FC Barcelona med 2-0 hjemme på Camp Nou over Malaga i en kamp, hvor hjemmeholdet havde store muligheder for at vinde endnu større. Kampen var derfor åbent helt til det sidste, men FC Barcelona-mandskabet fik hevet deres 8 liga-sejr ud af 8 mulige i land. Sidste sæson smed man 5 point mod Malaga i ligaen. Derfor var det naturligvis en meget lettet Sergio Busquets, der efter kampen snakkede med pressen.

- Det var en meget vigtig sejr i dag. Sidste sæson smed vi 5 point mod Malaga. Vi var derfor meget indstillet på, at vi ikke måtte fejle i dag og smide point. Det tidlige mål fik os til at falde til ro. Vi kontrollerede kampen hele vejen igennem, men der var momenter i første halvleg, hvor de fik lidt for meget tid med bolden, hvilket gav dem fine scoringsmuligheder. Vores andet mål efter pausen knækkede dem dog.

- Nu venter der os et presset program, hvor vi skal på udebane de næste tre kampe. Vi retter nu alt fokus mod den næste kamp, hvilket er mod Real Murcia i Copa del Rey. Vi vil naturligvis vinde alle titler, så vi vil gøre alt for ikke tabe den kamp. Hvis vi fortsætter vores gode spil, som vi har vist her i starten af sæsonen, så kommer vi rigtigt langt. Vi skal bare bevare koncentrationen og yde 100%, sagde Sergio Busquets efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Busquets: Det var en vigtig sejr over Malaga

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder