Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sevilla: Vidals navn er på listen

Nyheder - 31. oktober 2017




Aleix Vidal nyder bestemt ikke sin tid under cheftræner Ernesto Valverde. Nelson Semedo og Sergi Roberto er de foretrukne til hørebacken mens Vidal er sendt ud i kulden. Han har døjet med småskader, men har trods alt ikke fået den spilletid, han håbede på inden sæsonen gik i gang.

Derfor er det helt naturligt, at rygterne om et exit begynder at poppe op. Senest havde han aktivitet på sin Instagram, hvor Sevilla var involveret og noget tyder på, at han til januar - eller sommer - bliver sendt retur til det andalusiske.

- Vi holder godt øje med transfermarkedet og Vidals navn er også på listen og er blevet nævnt flere gange. Det er ikke let at hente en spiller retur, men man ved ikke hvad der sker, fortæller Sevilla sportsdirektør Oscar Arias ifølge Radio Marca og følger op:

- At hente spillere til januar er altid svært. Til sommer er det mere åbent fordi at klubberne midt i sæsonen er meget varsom med at sælge spillere. Hvis vi har en oprigtig interesse i en spiller, så går vi også efter ham.

Sevilla er pt. oppe på 25 mand i deres førsteholdstrup og det betyder, at de skal sælge før de kan købe. Walter Montoya og Borja Lasso, som begge er en del af førsteholdstruppen, har ingen spilletid fået under Eduardo Berizzo og de begge er meget sandsynligt fortid i klubben når det kommende transfervindue smækker i. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sevilla: Vidals navn er på listen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder