Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca arbejder på at forlænge med Umtiti

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 13. november 2017




I 2016 hentede FC Barcelona Samuel Umtiti i Lyon for 25 mio. euros. Den franske midterforsvarer har lige siden ankomsten taget klubben med storm. Samuel Umtiti har leveret præstationer fra øverste hylde, hvilket har medført, at han er en af de første på Ernesto Valverdes holdkort, når startopstillingen skal sættes.

23-årige Samuel Umtitis præstationer for FC Barcelona har endda også imponeret den franske landstræner så meget, at han også på det franske landshold er blevet en fast mand i startopstillingen til trods for, at han kæmper om pladsen i forsvaret mod andre store navne.

Samuel Umtitis kontrakt gælder til sommeren 2021, men FC Barcelona arbejder i øjeblikket på at få kontrakten yderligere forlænget. Det skriver den spanske avis SPORT, der kalder sagen for "Operation Umtiti".

Den nye kontrakt vil sikre, at Samuel Umtiti trækker FC Barcelona-trøjen over hovedet i mange år endnu samtidig med, at han får mere i løn. Men FC Barcelona vil også inkludere en høj frikøbsklausul, så storklubberne skal have den store pengepung frem, hvis de vil hente franskmanden.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca arbejder på at forlænge med Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder