Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca bliver testet af et skarpt angreb

Nyheder - 1. december 2017




FC Barcelona får i morgen klokken 13.00 besøg af Celta Vigo i La Liga. Catalanerne er storfavorit til opgøret, men Ernest Valverdes tropper skal være på mærkerne. Celta er nemlig blandt rækkens bedste afsluttere hvis man ser på antallet af mål de scorer.

I 13 spillerunder er det blevet til 24 mål. Det kan kun fire hold gøre bedre: Barcelona med 34, Valencia med 33, Real Sociedad med 27 og Real Madrid med 25. Til gengæld lukker de over ét mål ind pr. kamp og det skal Barcelona udnytte i håbet om at hente alle tre point for at bibeholde presset på rivalerne, som først spiller deres kampe senere lørdag og søndag.

Overordnet set svinger Celta Vigo meget i denne sæson. De har hentet fem sejre, tabt seks gange og spillet to uafgjort. De ligger pt. placeret på en niendeplads på grund af en bedre målscorer end både Girona og Leganes. Tabellens positioner udregnes ud fra indbyrdes opgør, men inden begge kampe er spillet, kigger man på målscoreren.

Iago Aspas har nettet syv gange - fem færre end Lionel Messi på toppen af listen. Pione Sisto topper assistlisten med otte af slagsen - to flere end Andrés Guardrado, som har lagt op til seks af Real Betis' 23 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bliver testet af et skarpt angreb

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder