Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Det er Barca eller ingenting

Nyheder - 29. januar 2018




Gerard Piqué skrev i dag under på sin kontraktforlængelse frem til 2022 og efterfølgende kunne han da også konstatere, at han var yderst glad for at få lov til at fortsætte i klubben. Samtidig slog han fast, at han kun spiller fordi han er i Barcelona.

- Jeg er virkelig glad for at kunne fejre min kontraktforlængelse. Dette er mit hjem og siden jeg vendte tilbage har mit ønske været at slutte karrieren her i klubben. Det er en ære at bære trøjen for klubbens i mit liv.

- Barcelona er mit hjem og jeg vil gerne takke alle, som har været med til at gøre det muligt for mig at fortsætte her. Jeg kan kun se mig selv i Barcelona. Hvis jeg ikke havde forlænget min kontrakt, så ville jeg have indstillet min karriere; jeg spiller kun fodbold fordi jeg er i Barcelona, fortalte Piqué i forbindelse med sin kontraktforlængelse.

Præsident Bartomeu fortæller
- Det er en speciel dag. Gerard Piqué er en erfaren spiller og en født Barca-fan og vi håber, at vi kan fortsætte med at vinde trofæer. Forhandlingerne var lette, forklarede præsidenten.

Piqués kontrakt løber til år 2022 med en frikøbsklausul på 3,7 milliarder kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Det er Barca eller ingenting

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder