Barca måtte kæmpe hårdt for sejren: 0-2

Kampreferater - 17. februar 2018

Der var godt med drama i Baskerlandet lørdag eftermiddag, da Eibar tog imod FC Barcelona. Valverde havde ikke valgt at spare sine spillere forud for Chelsea-kampen, men det var bestemt heller ikke en prangende præstation, som gæsterne leverede. Det var dog nok til at hente de tre point.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Paulinho, Messi og Suárez

Cillessen, Semedo, Dembélé, Coutinho, Digne, Vidal og Mina

- 0-1 16' - Suárez
- 0-2 88' - Alba

1'
- God chance til Eibar. Jose Angel hopper højt på et indlæg og pander den lige over Ter Stegens mål.

2'
- Eibar trykker hårdt på og kommer næsten frem til en stor mulighed midt i feltet, men Umtiti kæmper hårdt og får bremset angrebet.

6'
- Luis Suárez ødelægger en KÆMPE chance. Messi sender ham helt alene igennem. Men hans dårlige teknik betyder, at han ikke får bolden under kontrol. Efter fumleri med bolden får han den forbi keeperen og finder Alba, men her er Eibar kommet på plads og blokerer backens forsøg.

13'
- Eibar sidder på alt og tordner afsted. Her kommer Ramis op til et hjørnespark og header mod mål, men Ter Stegen redder.

16' - MÅL!!
- Eibars høje pres fejler. Messi stormer frem i banen og sender en smuk aflevering i dybden til Suárez. Denne gang svigter han ikke: Han runder keeperen og triller bolden i mål til 0-1.

19'
- OVERLIGGER! Orellana får alt, alt for meget plads og sender en fantastisk bold afsted. Ter Stegen står næsten helt inde på stregen, men bolden tager alligevel overliggeren selvom keeperne forsøger at redde.

23'
- Dårligt spil af Piqué Eibar presser højt, men han står stille med bolden og sender en farlig fejlaflevering afsted, Umtiti kommer ham dog til undsætning.

30'
- Katastrofalt kald af dommeren. Busquets nedlægges, men bolden går videre til Alba. Dommeren dømmer for fordel - men Alba mistimer sit touch og får slet ikke bolden under kontrol og får ingen fordel ud af episoden. Dommeren lader spillet køre videre i stedet for at tildele frisparket.

32'
- GARCIA! Han får en god chance fra kanten af feltet, men rammer bolden fuldstændigt skævt.

33'
- Paulinho står helt nøgen på kanten af feltet og modtager en høj bold fra Alba, men han får slet ikke nok smæk i hovedstødet, som keeperne let samler op.

36'
- Rakitic har været meget sløv og er slet ikke klar i situationen her. Han udfører sin tanke for langsom, mister bolden og giver Eibar en god mulighed, men igen sparkes bolden forbi målet.

37'
- STOLPEN!! Suárez stormer frem i et angreb og kommer forbi keeperen, men vinklen bliver for spids. Han drejer rundt og sender den tilbage i feltet til Messi, som hugger til den første gang , men stolpen redder for Eibar.

56'
- Flot spil af Eibar! De kører Barcelonas venstre side ud af brættet og Orellana kvitterer med en god og hård aflevering ind i feltet til Inui, som sparker lige forbi Ter Stegens mål.

58'
- Igen flot spil af Eibar, men denne gang står Umtiti bomstærk og stopper prompte Orellana.

63' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Coutinho kommer ind.

67' - RØDT KORT!
- Drama i Baskerlandet, da Orellana dummer sig ved at sige noget forkert til dommeren og får rødt kort.

69'
- Så er det Eibar-træner Mendilibar, der bliver smidt ud. Suárez vipper bolden videre i feltet efter der er fløjtet for offside, og træneren stormer rundt på sidelinjen og vil have et gult kort til angriberen. I stedet bliver han sendt op på tribunen af dommeren.

74' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud. Aleix Vidal kommer ind.

80'
- Tæt på 0-2! Barcelona er sjældne gæster i Eibars felt, men her får Coutinho vippet bolden ind til Messi, som forsøger at vippe den videre over keeperen, men han får ikke nok højde på.

80'
- Straks går det den anden vej og Inui dribler forbi Roberto og skyder, men Ter Stegen redder sikkert.

84'
- Selvom Eibar kun er 10 mand, så har Barcelona ingenting af spillet. Eibar dikterer spillet mens Barcelona håber på en fejl fra dem. Boldomgangen hos gæsterne er ikke-eksisterende.

85'
- VIDAL! Der skulle han have lukket kampen! Messi sender ham i dybden og han er helt alene med keeperen, men han får ikke vinkel på og skyder lige på.

88' - MÅL!!
- Så kom målet! Coutinho sender en forrygende bold ud til Vidal, som første gang lægger den af til Messi. Hans forsøg reddes af keeperen, men han giver en retur, som Alba sparker ind.

90' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Semedo kommer ind.

92'
- Coutinho dribler rundt inde i feltet og spiller den tilbage til Messi der kommet i et løb, men han kanonerer kuglen langt over.

- Barcelona vinder og bibeholder presset på de nærmeste forfølgere. Nu skal der slappes af før Champions League vender tilbage på tirsdag: Ude mod Chelsea. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder