Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Fuld fokus på ligaen

La Liga - 21. februar 2018




FC Barcelona sikrede sig i går et rigtig fint udgangspunkt i Champions League-opgøret på udebane mod Chelsea. Resultatet 1-1 betyder, at englænderne er tvunget frem i banen for at udligne catalanernes mål. I mellem tiden ændres fokus til La Liga.

Der skal spilles fire La Liga-kampe før returkampen mod Chelsea finder sted og her handler det udelukkende om at hente 12 point. Det hele starter i weekenden, hvor Girona kigger forbi Camp Nou. Herefter skal Barcelona ud på den længste udebanetur når de møder Las Palmas.

Den 4. marts venter så en af sæsonens sværeste kampe i ligaen når Diego Simeones Atletico Madrid kommer på besøg. Ugen efter flyver Valverdes tropper til Andalusien for at spille mod Málaga og straks herefter retter man fokus mod Chelsea, som kommer forbi til returkampen den 14. marts.

Der venter nogle hektiske uger som kan definere sæsonen og håbet i Barcelona er, at man får Ousmane Dembélé spillet godt ind i truppen efter to længere skadespauser. Hverken mod Eibar eller Chelsea kom han på banen, men det forventes han at gøre mod Girona i weekenden.

Efter opgøret mod Chelsea venter der to svære ligakampe: Hjemme mod Athletic Bilbao og ude mod Sevilla, som i øvrigt møder Manchester United i Champions League i aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fuld fokus på ligaen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder