Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

9 spillere udsat for doping-kontrol af FIFA

Nyheder - 9. marts 2018




FC Barcelona var tilbage på træningsbanen i går og her dukkede FIFA's Anti-doping mandskab uanmeldt op. En liste med ni spillere blev remset op for at gennemgå en test, som allerede klarede sig igennem uden problemer.

Det var Sergio Busquets, Paulinho, Jordi Alba, Lucas Digne, Gerard Pique, Andre Gomes, Ter Stegen, Thomas Vermaelen og Andres Iniesta, som blev bedt om at udlevere urin- og blodprøver i forbindelse med undersøgelsen af doping. Det sker af og til, at FIFA uanmeldt dukker op for at tage disse prøver.

Træningen stod ellers på som normalt med B-holdets Carles Alena kaldt op af Ernesto Valverde. Hverken Nelson Semedo eller Denis Suárez kunne træne med på grund af skader, men ellers var alle mand fit for fight og klar til at tage imod Málaga i morgen aften i Andalusien.

Valverde valgte at spare sine vigtige spillere i midtugens Copa Catalunya-finale mod Espanyol og de er derfor veludhvilet inden kampen mod Málaga, som ofte giver Barcelona problemer, men i denne sæson er Málaga slet ikke hvor de plejer at være og Barcelona, med friske spillere, må derfor påtage sig den klare favoritrolle.

Kampen mod Málaga afvikles i morgen aften klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


9 spillere udsat for doping-kontrol af FIFA

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder