Annonce


Annonce

Annonce

Argentinsk træner: Det er Messis hold, ikke mit

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. marts 2018




Argentinas landstræner, Jorge Sampaoli, fik i torsdags ved en pressekonference, inden mødet med Italien, erkendt at landsholdets VM-succes helt og aldeles afhænger af Lionel Messi, og i mindre grad af trænerens egne taktiske dispositioner.

Sampaoli blev sat ind som træner for det argentinske landshold, hvor der blot resterede fire kampe af den nu afsluttede VM-kvalifikation - men i sidste ende var det en argentinsk troldmand som bar sit land på sine skuldre, og bragede det fodbold-glade land til VM med et vitalt hattrick, i 3-1 sejren over Equador.

- Holdet er Messis hold, sagde træneren ved en pressekonference i Manchester, inden fredagens venskabskamp mod Italien.

- Leo er på et niveau, som ingen andre. Og han er moden nok til at bære holdet på sine skuldre. Det er mere Messis hold end mit.

Den femdobbelte Ballon d´Or-vinder er under et helt enormt pres og tårnhøje forventninger fra den argentinske befolkning, som alle har rettet både fokus og opmærksomheden mod Barca-stjernen knap tre måneder før VM skydes i gang.

30-årige Messi har endnu ikke vundet en turnering med Argentina - noget som alverdens kritikere har været hurtige til at pointere, når samtalen omhandler historiens, måske, bedste fodboldspiller nogensinde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Argentinsk træner: Det er Messis hold, ikke mit

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder