Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Valverde bekræfter: Messi skulle spille

La Liga - 1. april 2018




Lionel Messi havde ikke spillet siden Barcelonas hjemmekamp mod Athletic Bilbao, da han blev sendt på banen mod Sevilla i aftes. Han var rejst afsted til det argentinske landshold men deltog ikke i kampene mod Italien og Spanien på grund af en overbelastning.

Da han kom hjem til Barcelona blev han undersøgt og Valverde bekræftede, at der fortsat var noget - men at man ville vurdere efter fredagens træning om han skulle rejse med til Sevilla. Det endte med at han blev udtaget til kampen og fløj med sydpå, men han startede ikke på banen.

- Det er sandt, at Messi har en lille skade, men vores plan var hele tiden, at han skulle deltage i kampen mod Sevilla. Han har været fraværende og havde brug for at spille.

- Hver gang, at han rører bolden, så er han afgørende. Holdet er anderledes med og uden Messi, men jeg ønsker ikke at tale om ligheder med Argentina.

- Hvis ikke Messi kom ind fra bænken, så skulle han starte. Det var planen. Men vi besluttede os for at lade ham starte på bænken og komme ind. Det var hele tiden planen, bekræftede Valverde efter kampen og skød dermed rygterne til jorden om, at man tog en risiko med ham bare fordi, at man var bagud.

Messi var afgørende, da han scorede målet til 2-2 og sikrede Barcelona det ene point. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Valverde bekræfter: Messi skulle spille

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder