Mest læste denne uge

Top 5: Messi-scoringer i sidste minut

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. april 2018

Lionel Messi er omdrejningspunktet i hver Barca-kamp. Legenden er en ener fra en anden verden og en frontfigur som afgører kampene på egen hånd - nærmest når han selv vil.

Det er tydeligt for selv den mest kritiske Barca-fan i verden. Lionel Messi fornøjer, overrasker, henrykker, forbløffer og sparker sig ind i hjertet hos alle fodbold-elskere.

Messis betydning for Barca kom igen til udtryk i weekendens svære udekamp mod Sevilla, hvor troldmanden igen viste sin utrolige loyalitet for at score vigtige mål da han, kort før slutfløjt, udlignede Sevillas 2-0 føring - et mål som betyder at catalanerne bevarer deres ubesejrede stime i La Liga.

Mediet Sportskeeda har analyseret sig frem til de fem mest afgørende Messi-mål, hvor argentineren reddede sit hold i de døende minutter af kampen.

Se Messis vigtige Barca-scoringer nedenfor.

5 - Hattrick mod Real Madrid

En speciel dag for Lionel Messi og en legendarisk kamp.

Navnet, Messi, skulle slåes fast med manér - endda mod catalanernes største rivaler.

Barca var bagud 3-2 med blot få minutter af El Clasico-kampen.
Messi modtager bolden fra Ronaldinho og spurter diagonalt på tværs af banen, hvor ingen andre Madrid-spillere kan følge med Messi-vulkanen, som jo var i udbrud.
Argentineren finder en meget snæver åbning i det fjerne hjørne, hvor bolden bliver placeret - et utroligt mål.

4 - Den spanske Super Cup i 2011

Endnu en scoring mod kongeklubben sent i kampen. Man kunne bare omdøbe navnet "overtid" til "Messi-tid", da det jo ville være mere passende.

Den første kamp var endt 2-2 i Madrid.
I returopgøret havde Reals Karim Benzema scoret til 1-0 blot ni minutter før tid.
Men igen - Messi ville det anderledes. I et kombinations-spil med holdkammeraten, Adriano, fik sidstnævnte spillet bolden, nærmest i blinde, i dybden, hvorefter en fremadstormende argentiner opfangede kuglen.

Herefter var Madrid-målmanden uden chance.

3 - Frisparket mod Villareal i 2017

Uret tikkede.

89.30 viste storskærmen, og Villareal var foran 1-0.
Men den gule ubåd vidste at det ikke var overstået endnu. Det er nemlig aldrig overstået, før Messi har markeret sig for alvor.

Med et flot og præcist frispark, i sidste minut af kampen, sendte legenden læderet i kassen, hvor Villareal-muren blot figurerede som kegler istedet for en solid og effektiv stopklods, som jo var hensigtet.

Et vitalt mål som sikrede det uafgjorte resultat for catalanerne.

2 - El Clasico i 2017

Bernabeu eller BernaLeo ?

En kamp man aldrig glemmer. Messi viser sin yderst populære trøje frem for Madrid-fansene, som helt naturligt, klappede stjernen af banen efterfølgende, da kampen var forbi.

Kampen endte 3-2 efter en sindssyg afslutning i de sidste minutter af kampen, hvor Messi chokerede kongeklubben med en sen scoring, som gav catalanerne sejren i en medrivende og historisk kamp.

1 - Udligning mod Sevilla i 2018

Det seneste eksempel på Messis betydning for Barca - igen meget sent i opgøret.

Sevilla havde nærmest forventet at skulle fejre sejren over catalanerne, når kampen havde fået sit slutfløjt.
Hjemmeholdets tilskuere råbte slagsange og fejrede sejren - som ethvert andet hold ville have gjort det, hvis der manglede 2-3 minutter af kampen, og man var foran med to mål.

Men sådan skulle det igen igen ikke gå. Redningen var nemlig på vej.

Messi kom ind fra bænken, netop som Suarez havde reduceret til 2-1. Troldmanden udlignede herefter for Barca til slutresultatet 2-2, som jo paralyserede Sevillas trænerbænk, og resten af stadion for den sags skyld. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder