Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Iniesta: Min beslutning kommer i næste uge

Nyheder - 22. april 2018




Der er ingen tvivl om, at Andrés Iniesta meget snart siger stop. Han har et kinesisk tilbud på bordet og efter grundige overvejelser tyder alt på, at han meget snart har taget Barcelona-trøjen på for aller sidste gang.

I aftes startede han på banen mod Sevilla og spillede måske sæsonens bedste kamp. Han var oplagt, frisk i benen, udfordrende og kom tilmed på måltavlen, da han på Messis aflevering rundede keeperen og sparkede bolden i mål til kæmpe jubel.

I kampens slutfase blev han udskiftet til stående klapsalver fra såvel Barca-fans som Sevilla-fans. På vej ud af banen kunne han ikke holde sine tårer tilbage.

- I næste uge kommer min beslutning. Disse dage gør os alle glade og jeg ønskede virkelig at denne dag skulle blive specielt. Og det blev den også lige fra det første minut.

- Det var en stor aften på mange måder; både personligt men også kollektivt. Nu ønsker vi at knytte ligatitlen til vores sæson og slutte godt af.

- Både holdet og fansene fortjener et stort 10-tal. Der var mange følelser og jeg er rigtig glad for at vi viste os fra vores bedste side. Jeg kunne ikke holde mine tårer tilbage, de kom helt automatisk, forklarede Iniesta.

Iniestas far, som også befandt sig i Madrid i går, forklarede, at der i næste uge 'kommer en stor nyhed'. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Iniesta: Min beslutning kommer i næste uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder