Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Inter skal købe Rafinha - men de vil have ham billigt

Transfermarked - 21. maj 2018




For få måneder siden sikrede Inter et lejeophold af Rafinha hvilket var lykkeligt for alle tre parter. Inter har fået meget ud af ham, han har fået spilletid og FC Barcelona kan prise sig lykkelig over ikke blot at have ham siddende på bænken.

Aftalen mellem de to klubber lød blandt andet på, at hvis Inter sikrede sig en billet til Champions League, så skulle de købe Rafinha for 35 millioner euro. I sidste spillerunde (i aftes) var Inter i Rom, hvor de spillede mod Lazio om den direkte billet til Champions League. Her sikrede Inter sig en dramatisk sejr på 3-2 og dermed også en billet til turneringen.

Det betyder, at Inter skal hoste op med 35 millioner euro, men helt som ventet har de andre planer. Ifølge SPORT, så vil italienerne holde møde med Barcelona for at finde et alternativ. Italienerne vil ikke betale de 35 millioner euro. De kan tilbyde endnu en lejekontrakt, de kan tilbyde en spiller og en mindre pose penge eller give Barcelona 'rabat' på en af deres spillere.

- Nu skal vi finde den nødvendige økonomiske balance. Champions League hjælper rigtig meget på den front, men løser bestemt ikke alle udfordringer. Vi skal finde den økonomiske balance i håbet om at fastholde spillerne (Rafinha og Cancelo). Det er ikke let, men vi må finde en løsning, fortalte Inters sportsdirektør Piero Ausilio. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter skal købe Rafinha - men de vil have ham billigt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder