Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Barca kæmper om belgiers underskrift

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 16. oktober 2018




FC Barcelona har angiveligt tænkt sig at udfordre de engelske giganter fra Manchester United, i kampen om Tottenhams Toby Alderweirelds eftertragtede underskrift, ifølge den anerkendte engelske avis, The Mirror.

Matthijs de Ligt får catalanerne ikke fingrene i. Derfor skal charmeoffensiven nu rettes mod Tottenhams belgiske landsholdsspiller, hvis kontrakt udløber i 2019.

For Valverdes tropper er sårbare og skrøbelige i den bagerste kæde, hvor det vaklende forsvar for alvor er blevet udstillet i La Liga på det seneste.

Barcas Thomas Vermaelen er ude i seks uger grundet lyskenproblemer, mens Samuel Umtiti døjer med knæproblemer og er ude på ubestemt tid.
Gerad Pique, som ikke er i topform, og Clement Lenglet, er derfor de eneste tilbageværende seniorspillere i det amputerede Barca-forsvar, hvor især Pique har vist store svaghedstegn i forsvarsspillet.

Catalanerne er nu uden sejr i fire kampe i ligaen.

Derfor skal pengene på bordet fra Barca-ledelsen hvis Alderweireld skal landes - et scenarie som virker både naturligt og forståeligt, da Barcas største svaghed skal findes i defensiven.

Toby Alderweireld er en erfaren og klog spiller for Tottenham, hvor belgieren udstråler ro og autoritet, når han driver bolden fremad i banen - egenskaber som FC Barcelona er desperate for at få tilført allerede til januar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca kæmper om belgiers underskrift

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder