Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Enrique: En invitation til B-spillerne

Nyheder - 3. januar 2015




Luis Enrique mødte i dag op til årets første pressemøde forud for opgøret i morgen mod Real Sociedad. Her kom han bl.a. ind på transferkarantænen, Real Sociedad, Dani Alves og den lange juleferie, som flere af spillerne fik. Han var yderst optimistisk omkring alle emner.

- Vi håber, at vi i morgen kan hente alle tre point mod Real Sociedad. Vi ser frem til opgøret og er klar over, hvad der er sket de seneste fire år (Hvor Barcelona ikke har vundet på Anoeta, red.). Under David Moyes har de indhentet en masse intensitet og aggressivitet når de har bolden. Hvis ikke vi rammer vores topniveau, så kommer vi til at få det svært. Det bliver en god test for os.

- Jeg var ikke overrasket over CAS' beslutning om at stadfæste straffen. Vi havde naturligvis håbet på et andet udfald, men sådan er det og det må vi tage som det er. Men det kommer ikke til at genere vores arbejde, vi skal fortsætte som vi hidtil har gjort. Klubben har været ramt af uheldige situationer som denne før og har altid vist, at det kan overkommes. Denne situation er lidt anderledes og det eneste, vi kan gøre er, at koncentrere os om at udføre vores arbejde, fortalte Enrique.

- At vi ikke kan hente spillere udefra er en invitation til B-spillerne. Det har åbnet en dør for dem så de kan vise, hvor gode de er. Der er nogle spillere på B-holdet, som jeg kan lide. Barcelona kigger altid mod akademiet og altid har La Masia været klubbens kilde til spillere.

- På B-holdet handler det om en god omgang træning fremfor resultater og det er ikke let for spillerne, når de til tider må op på førsteholdet, men som jeg ser det, så har Eusebio (B-holdet træner, red.) udført et rigtig flot stykke arbejde.

Dani Alves er på vej ud af klubben ifølge flere medier men med transferkarantænen virker det oplagt at lade ham blive. Enrique roser brasilianeren og fortæller, at man i løbet af karantæneperioden må evaluere hvert salg yderst nøje.

- Jeg er imponereret over Alves' præstationer i denne sæson. Grundet karantænen må vi varsomt evaluere hvert muligt salg.

Real Madrid har en enkelt kamp i hånden og er samtidig ét point foran catalanerne. I princippet kan Barcelona være fire point efter, men på nuværende tidspunkt er det ikke altafgørende om man fejler. De andre hold skal nok sætte point til, fortæller han.

- Det er for tidligt at sige, at der ikke er plads til fejl. De andre hold skal nok sætte point til. Det er jeg sikker på. Der er lang vej endnu i ligaen og der vil komme en masse uventede resultater, fortæller han om den nuværende situation i ligaen.

Messi, Neymar og Alves ankom først i går til Barcelona efter juleferien men Enrique tager det positivt, selvom de tre spillere kun har fået to træningspas i benene før de står over for Real Sociedad.

- Vi er vant til at spille kampe hver tredje dag. Spillerne fortjente en ferie for at komme sig rent fysisk og mentalt, fortalte cheftræneren til slut under dagens pressemøde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Enrique: En invitation til B-spillerne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder