Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Zidane: Jeg skal se Barcelona-finalen

Nyheder - 12. februar 2016




I øjeblikket bliver der spændt set frem til hvilket stadion der skal huse Copa del Rey finalen mellem Barcelona og Sevilla. Real Madrid ønsker ikke at Barcelona skal spille finalen på deres stadion og derfor har de ikke meldt sig selv som villige til at udleje deres stadion.

Til gengæld er Mestalla, San Mamés og Vicente Calderon blandt favoritterne, men uanset hvor kampen bliver spillet, så skal Real Madrid-træner Zinedine Zidane se opgøret.

- Det er normalt, at Real Madrid-fans ikke ønsker at se Barcelona spille finalen her (på Bernabeu, red.). Det går lige op - Barcelonas fans ville heller ikke ønske et omvendt scenarie, fortalte Zidane i dag.

- For mig er det ligemeget hvem der vinder finalen. Jeg skal se kampen fordi jeg kan lide at se fodbold - hvem der vinder er ligegyldigt, kom det yderligere fra ham.

Zidane får ikke noget med Copa del Rey at gøre i denne omgang. Hans forgænger Rafa Benitez benyttede en ulovlig spiller i madrilenernes første pokalkamp og siden blev holdet sparket ud af turneringen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Zidane: Jeg skal se Barcelona-finalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder