Annonce


Annonce

Annonce

Wenger: Vi vil gøre det umulige muligt

Nyheder - 13. marts 2016




Arsene Wenger forsøgte sig med en anderledes taktik, da Barcelona mødte op på Emirates Stadium i Champions League for nogle uger siden. Her gik englænderne langt tilbage i banen og forsøgte at parkere bussen.

Den bus blev ødelagt at Barcelona og to scoringer af Lionel Messi sørgede for et godt catalansk udgangspunkt. I dag tabte Arsenal på hjemmebane til Watford og røg dermed ud af FA Cuppen. Efter opgøret fortalte Wenger følgende:

- Vi har begået nogle fejl og de fejl er blevet straffet. Det er svært at samle alle spillere op, men vi vil forberede os bedst muligt til kampen mod Barcelona.

- Vi vil gøre det umulige muligt i Barcelona. Det er vigtigt, at vi tager dertil med et stærkt hold og kæmper så godt vi kan, fortalte Wenger efter kampen.

Det ligner den typiske historie for The Gunners igen i år. De har været godt med i Premier League gennem hele sæson, men faldt så med 100 km/t og synes nu langt fra det engelske mesterskab. Ydermere er de ude af FA Cuppen og meget skal gå galt for Barcelona, hvis Arsenal skal avancere i Champions League.

I øjeblikket har Arsenal syv mand på sin skadesliste: Koscielny, Ramsey, Wilshere, Cech, Cazorla, Oxlade og Rosicky. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wenger: Vi vil gøre det umulige muligt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder