Annonce


Annonce

Annonce

Bliver Neymars fremtid bekræftet her?

Nyheder - 22. juni 2016




Bliver Neymar i Barcelona eller skifter han klub denne sommer? Spekulationerne fortsætter lige indtil han underskriver en kontrakt eller officielt melder ud, at han bliver eller skifter.

Nu er der dog blevet smidt mere brænde på bålet. Neymars søster har nemlig været på Instagram og smide et mystisk billede op af togdøre indefra med følgende tekst:

- Jeg håber du tager et sted hen hvor du er glad.

Endnu vides det ikke præcist, hvad Rafaella, som Neymars søster hedder, hentyder til, men mange gætter på, at hun ved besked om at Neymar har besluttet sig for at forlade Barcelona. Kommentarene til billedet stormer ind og langt de fleste handler netop om Neymar og hans fremtid.

I samme ombæring forlyder historierne også at Neymars far skulle have fortalt angriberen, at han ikke skulle underskrive en kontraktforlængelse med Barcelona mens sæsonen var i gang. Han ville først lytte til tilbud henover sommeren for at se, hvad man kunne få ud af andre klubber. Der er ingen tvivl om, at Barcelona var bedst stillet med at forlænge med Neymar inden han tog afsted på sommerferie.

Lavinen af rygter stopper næppe indtil noget officielt er meldt ud og det er klokkeklart, at det ikke glæder Barcelona, som meget gerne så Neymar skrive under på en ny kontrakt. Omvendt kan catalanerne tjene rigtig mange penge på at sælge brasilianeren, men det er næppe i deres interesse, da han anses for at være manden der tager over for Messi.

?

Et billede slået op af Rafaela (@rafaella) den

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bliver Neymars fremtid bekræftet her?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder