Annonce


Annonce

Annonce

Barca dropper dyr Isco - for nu

Nyheder - 4. februar 2017




Barcelona har op til flere gange været sat i forbindelse med Real Madrids midtbanemand Isco, men umiddelbart lader han til at være for dyr for Barcelona, som ellers har et godt øje til ham. Spanske medier skriver, at catalanerne håber på en fri transfer næste år. Dog lader det til at være tæt på umuligt.



Omkring 300 millioner kroner skal Barcelona hoste op med hvis de vil købe Isco, men den pris har fået catalanerne til at trække sig. Iscos kontrakt løber til 2018 og endnu har madrilenerne altså ikke forlænget med ham. Han står i en situation, hvor han ønsker mere spilletid, men samtidig ønsker at kæmpe sig frem. Indtil nu har Zidane ikke benyttet Isco som fast mand på midtbanen, og det har fået den 24-årige spiller til at vurdere sin situation.

Hvis Real Madrid skal have penge for ham, så skal de sælge til sommer. Alternativt kan de forlænge med ham og udskyde et eventuelt salg, men spørgsmålet er om Isco er klar til at forlænge hvis ikke han kan blive lovet den ønskede spilletid, som han søger.



Isco har altid beundret Barcelona og har desuden opkaldt sin hund efter Messi, men som bekendt skal mange ting gå op i en højere enhed før Barcelona og Real Madrid begynder at forhandle sammen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca dropper dyr Isco - for nu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder