Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bellerin-agent: Længe siden at Barca har ringet

Nyheder - 10. maj 2017




Medier verden over har længe skrevet, at Barcelona skulle være interesseret i at hente Hector Bellerin hjem. Højrebacken spillede på La Masia før han rykkede til England, men kort efter sin forlængelse med Arsenal er han faktisk blevet droppet af Arsene Wenger.



Wenger har nemlig forsøgt sig med 3-4-3 formationen og det er gået udover Bellerin, som er blevet skiftet ind en del gange denne sæson fremfor at starte kampene som vanligt. Hans agent fortæller dog at han ikke er på vej til Barcelona - interessen er der umiddelbart ikke.

- Før han skrev under på sin kontraktforlængelse med Arsenal, var der seks-syv klubber, som var interesseret i ham. Han var klar over, at han gjorde det godt på banen. Men efter han skrev under var der kun to-tre klubber tilbage, som holdt fast i interessen.

- Jeg har læst meget om den formodne interesse fra Barcelona, men det er meget længe siden, at de sidst har ringet til mig.



- Du kan aldrig vide, hvad der kommer til at ske i fodboldens verden, men han underskrev en aftale med Arsenal i håbet om at blive i klubben i lang tid.

- Men man ved aldrig; måske findes der en klub, som kan lide ham og så kan tingene ændre sig. Jeg kan ikke garantere noget for fremtiden, men det naturlige er, at han bliver i Arsenal hvor han netop har forlænget sin kontrakt, fortæller Hector Bellerins agent, Albert Botines ifølge Goal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bellerin-agent: Længe siden at Barca har ringet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder