Annonce


Annonce

Annonce

PSG-præsident: Neymar bringer os højere op

Nyheder - 3. august 2017




Ved Neymars ankomst til Paris SG i dag, bragte klubbens præsident et par ord. Han fortæller, at Neymar kommer til at hjælpe klubben endnu tættere på de mål, de har sat sig, da de for seks år siden startede det store projekt.



- Det er med en utrolig glæde og stolhed, at vi siger velkommen til Neymar. Neymar er i dag blandt verdens bedste spillere. Hans vindermentalitet, karakterstyrke og lederskab har gjort ham til en stor spiller.

- Han kommer med positiv energi til klubben. På seks år har vi bygget et ambitiøst projekt som har taget os op på højeste niveau hvad angår national og international fodbold. I dag, med ankomsten af Neymar, er jeg sikker på, at vi kommer endnu højere op, fortæller PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi.

Neymar har underskrevet en kontrakt på fem år efter at han i morges købte sig fri fra sin kontrakt i Barcelona. PSG overførte 1,65 milliarder kroner til Neymar, som sendte dem videre. De er nu i Barcelonas lomme og catalaneren har derfor masser af penge til at handle ind for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG-præsident: Neymar bringer os højere op

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder