Annonce


Annonce

Annonce

Isco bekræfter: Der var kontakt med Barca

Nyheder - 16. september 2017




Torsdag kunne Real Madrid bekræfte, at de havde forlænget kontrakten med Isco frem til 2022. Det var en længe ventet nyhed for Real Madrids fans, da Isco i den grad har løftet sit spil til et andet niveau og præsteret både for Real Madrid og Spanien.

I forbindelse med forlængelsen af sin kontrakt bekræftede Isco, at der havde været kontakt med Barcelona, men at han aldrig lyttede til det.



- Der havde været lidt kontakt, men jeg lyttede ikke, fortalte Isco og svarede samtidig 'aldrig', da han blev spurgt om han kunne se et skifte til Barcelona gå igennem.

Isco havde blot ét år tilbage af sin kontrakt da rygterne om et skifte til Barcelona blev søsat, men det blev kun ved rygterne og nu har han kontrakt til 2022 med Real Madrid.

- Som jeg har sagt før, så er min plan at hente succes i Real Madrid. Det er sandt, at jeg har været igennem nogle dårlige øjeblikke, men det betyder kun at de gode øjeblikke smager så meget bedre. Jeg fortryder ingenting.

- Der var lidt kontakt med Barcelona, men jeg vendte det døve øre til. Min intention er at blive succesfuld i den klub, som tog chancen med mig i sin tid. Jeg vil skabe min plads på plads og vinde trofæer, fortalte Isco. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Isco bekræfter: Der var kontakt med Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder