Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Ronaldinho: Jeg tog min egen beslutning

Nyheder - 17. oktober 2017




Da Pep Guardiola blev hyret som Barcelonas cheftræner blev tre mand sendt ud af klubben: Ronaldinho, Deco og året efter Samuel Eto'o. Legendariske Ronaldinho blev dog ikke sendt ud af klubben fordi Pep Guardiola ønskede det - det var udelukkende en beslutning, som han selv tog, fortæller han.

- Alle spillere på førsteholdet har et rigtig højt niveau. Men vi er ved at forme et hold med den sportslige ledelse og her er Deco, Ronaldinho og Eto'o ikke i vores planer, udtalte Guardiola da han kom ind af døren på Camp Nou i 2008.

På daværende tidspunkt var der også spekulationer om Barcelona ville hente Cristiano Ronaldo i Manchester United. Til det svarede Guardiola:

- Jeg vil ikke skabe plads til ham på holdet selvom jeg synes, han er en meget god spiller.



Pep Guardiola endte med at vinde The Treble i sin første sæson, men Ronaldinho slår fast, at han tog sin egen beslutning om at skifte væk fra den catalanske storklub.

- Det var mig, som besluttede, at jeg skulle forlade Barcelona. Jeg havde opnået mine mål i klubben og jeg havde behov for forandring. Jeg har altid haft et godt forhold til Pep Guardiola. Jeg arbejdede også med hans bror hos Nike, fortæller Ronaldinho ifølge spansk TV3.

Ronaldinho rykkede fra Barcelona til AC Milan og videre til Flamengo, Atletico Mineiro, Querétaro og Fluminense. Han har flere bolde i luften i dag og arbejder blandt andet som ambassadør for Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ronaldinho: Jeg tog min egen beslutning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder