Annonce


Annonce

Annonce

Jose Arnaiz: Jeg vil aldrig glemme denne kamp

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 25. oktober 2017




Tirsdag aften var det blevet tid til endnu en opgave for FC Barcelona. Denne gang var det hverken La Liga eller Champions League, men derimod Copa del Rey-turneringen, som Ernesto Valverdes tropper skulle sikre sig et godt resultat i. Her skulle FC Barcelona-mandskabet på udebane møde Real Murcia, der til daglig spiller i den tredje bedste spanske række.

Ernesto Valverde sparede på flere stamspillere, hvilket blandt andet gav plads til flere spillere, som normalt tager plads på bænken. Fire spillere fra FC Barcelona B-holdet var også udtaget til kampen. Tre af de unge spillere fra FC Barcelona B-holdet fik chancen, hvor de virkelig fik vist sig frem.

Der var dog specielt en, som faldt i alles øjne. 22-årige Jose Arnaiz fik sin officielle debut for FC Barcelonas førstehold. Han spillede hele kampen oppe foran i angrebet med Paco Alcácer. Den spanske angriber fik virkelig vist, at han har et kæmpe potentiale. I anden halvleg kronede han sin flotte indsats med et fantastisk mål. Han var selvfølgelig lykkelig efter kampen, da han talte med pressen.

- Jeg er så lykkelig lige nu. Jeg vil aldrig glemme denne kamp. Min debut for klubbens førstehold kunne ikke være bedre. Jeg startede inde og fik scoret. Det vigtigste var selvfølgelig, at vi vandt kampen. Det er en kæmpe drengedrøm, der er gået i opfyldelse for mig. Jeg er meget taknemmelig for, at træneren gav mig chancen. Forhåbentligt er det her starten på noget stort for mig. Jeg vil ihvertfald fortsætte med at arbejde hårdt hver eneste dag.

- Jeg skulle lige ind i kampen til at starte med. Specielt i anden halvleg gik det godt. Træneren fortalte os i pausen, at vi skulle bevare koncentrationen og holde hovedet koldt. Det synes jeg lykkedes for os. Jeg følte, at jeg var i en god position ved mit mål. Jeg øgede tempoet og affyrede så skuddet mod mål. Jeg fik et rigtigt godt træf på bolden, så det var fantastisk, at den gik i mål, sagde Jose Arnaiz efter kampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jose Arnaiz: Jeg vil aldrig glemme denne kamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder