Annonce


Annonce

Annonce

Xavi Simons drømmer om Barca-comeback

Transfermarked - 2. maj 2024
Mange husker nok historien om Xavi Simons, som var udset til at blive en af de helt store for FC Barcelona. Han kom til klubben som syv-årig og avancerede hurtigt gennem rækkerne før han for alvor begyndte at blive udråbt som noget af det næste store i klubben.

I 2019 kunne Xavi Simons og Barca dog ikke enes om en kontraktforlængelse og mange mente, at han gik efter pengene, da han tog turen til PSG. Her fik han dog ikke det store ud af skiftet og en hurtig tur til PSV i Holland gav ham mere hår på brystet før han tog turen videre til tyske RB Leipzig på en lejeaftale.

I Leipzig er han hurtigt blevet en fast del af midtbanen, hvor han virkelig har vist prøver på sit enorme talent. Med 48 kampe for PSV i sidste sæson og 41 kampe hidtil i denne sæson har han haft rig mulighed for at vise sig selv frem og nu tales der om, at han kan være på vej tilbage til FC Barcelona.

For FC Barcelona er han pt. ikke det mest foretrukne emne at fokuserer på, da det ikke primært er hans position, som man ønsker forstærket. Til gengæld drømmer Xavis Simons ifølge Mundo Deportivo at komme hjem til Barca, men taget klubbens økonomi i betragtning samt prioriteter, så ligner det et svært match.

Xavis Simons har i denne sæson spillet 30 kampe i Bundesligaen, scoret syv mål og lagt op til 13. I Champions League blev det til otte kampe, to mål og to assists. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi Simons drømmer om Barca-comeback

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder