Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cucurella: Jeg er meget stolt og taknemmelig

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 25. oktober 2017Cucurella: Jeg er meget stolt og taknemmelig

Hele tre spillere fra FC Barcelonas B-hold fik chancen på førsteholdet tirsdag aften, da FC Barcelona besejrede Real Murcia på udebane med 3-0 i Copa del Rey. Midtbanemand Carles Aleña, angriber Jose Anaiz og venstreback Marc Cucurella fik alle spilletid.

De to sidstnævnte fik deres officielle debut for FC Barcelonas førstehold. Det blev dog kun til små ti minutter på banen for 19-årige Marc Cucurella, da han blev skiftet ind ved stillingen 3-0 i stedet for Lucas Digne. Men det var alligevel en meget rørt og taknemmelig Marc Cucurella, der blev interviewet efter kampen.

- I dag er en kæmpe stor dag for mig og min familie. Jeg er utrolig rørt over at have fået min officielle debut for FC Barcelonas førstehold som 19-årig. Jeg har fået debut for verdens bedste klub. Det er uden tvivl det største der er sket i min karriere indtil videre. Træneren fortalte mig, at jeg skulle nyde det og spille mit eget spil. Jeg er så taknemmelig for, at jeg blev skiftet ind, sagde unge Marc Cucurella efter kampen til Barca TV.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 50%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Børn

879,- DKK

Spar 40%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor Kvinde

1149,- DKK

799,- DKK

Spar 44%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

679,- DKK

439,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder