Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cucurella: Jeg er meget stolt og taknemmelig

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 25. oktober 2017




Hele tre spillere fra FC Barcelonas B-hold fik chancen på førsteholdet tirsdag aften, da FC Barcelona besejrede Real Murcia på udebane med 3-0 i Copa del Rey. Midtbanemand Carles Aleña, angriber Jose Anaiz og venstreback Marc Cucurella fik alle spilletid.

De to sidstnævnte fik deres officielle debut for FC Barcelonas førstehold. Det blev dog kun til små ti minutter på banen for 19-årige Marc Cucurella, da han blev skiftet ind ved stillingen 3-0 i stedet for Lucas Digne. Men det var alligevel en meget rørt og taknemmelig Marc Cucurella, der blev interviewet efter kampen.

- I dag er en kæmpe stor dag for mig og min familie. Jeg er utrolig rørt over at have fået min officielle debut for FC Barcelonas førstehold som 19-årig. Jeg har fået debut for verdens bedste klub. Det er uden tvivl det største der er sket i min karriere indtil videre. Træneren fortalte mig, at jeg skulle nyde det og spille mit eget spil. Jeg er så taknemmelig for, at jeg blev skiftet ind, sagde unge Marc Cucurella efter kampen til Barca TV. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cucurella: Jeg er meget stolt og taknemmelig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder