Annonce


Annonce

Annonce

10 ting du ikke vidste om Jose Arnaiz

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 25. oktober 2017




Igår aftes vandt FC Barcelona med 3-0 på udebane over Real Murcia i Copa del Rey og fik dermed i en god start i jagten på at genvinde turneringen. Her fik tre spillere fra FC Barcelona B-holdet spilletid.

Den 22-årige angriber Jose Arnaiz fik sin debut for FC Barcelonas førstehold. Han scorede også et smukt mål i anden halvleg, da han satte fart ned mod Real Murcia-målet og kanonerede bolden ind bag keeperen. Han var selvfølgelig i fantastisk humør, da han snakkede med pressen efter kampen.

- Jeg er så lykkelig lige nu. Jeg vil aldrig glemme denne kamp. Min debut for klubbens førstehold kunne ikke være bedre. Det er en kæmpe drengedrøm, der er gået i opfyldelse for mig, sagde Jose Arnaiz efter kampen.

Vi har lavet en liste med ti ting, som du højst sandsynligt ikke vidste om den unge angriber.

1) Han er født og opvokset i Talavera de la Reina, hvilket ligger i den centrale del af Spanien.

2) Som helt ung spillede han som målmand. Her var han faktisk utrolig dygtig. Han vandt blandt andet en pris for at have lukket færrest mål ind.

3) Som lille var han fan af Real Madrid. Cristiano Ronaldo og Ronaldinho var hans helt store idoler, som han så op til.

4) Han fik hans officielle seniordebut i for Valladolid i en kamp mod Legánes i Segunda División d. 7 november 2015. Her blev han skiftet ind med 6 minutter tilbage af kampen

5) I sommerens transfervindue i 2015 var han ivrig efter at skifte væk fra Valladolid, da han blev brugt nede i forsvaret af træneren, hvilket slet ikke passede ham. Han blev dog rykket op på klubbens førstehold, hvor han blev brugt som angriber.

6) Han har haft en kæmpe frygt for at tale med pressen før i tiden. Pressefolkene i Valladolid hjalp ham meget med at overvinde frygten ved at lave flere interviews med ham, så han kunne vænne sig til at være i fokus.

7) Han er blevet fulgt tæt af den nuværende spanske landstræner Julen Lopetegui, der har set et potentiale i ham lige siden hans gennembrud i Segunda División for Valladolid.

8) Hans agent er Rene Ramos, der er bror til Real Madrids anfører Sergio Ramos.

9) Han har en datter. Det var hende, som han dedikerede sit mål mod Real Murcia til.

10) FC Barcelona betalte Valladolid 3,4 mio. euro for ham. Man skrev under på en 3-årig aftale med ham, men der er yderligere to år inkluderet i kontrakten, hvis han spiller godt. Det må man sandelig sige, at han gør for tiden. Hans frikøbsklausul er lige nu på 20 mio. euro.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


10 ting du ikke vidste om Jose Arnaiz

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder