Annonce


Annonce

Annonce

Alves: Jeg var tæt på Real Madrid

Nyheder - 1. november 2017




Dani Alves er for mange Barcelonas bedste højreback gennem tiderne. I dag er han i Paris Saint-Germain og herfra fortæller han, at han var tæt på både LIverpool, Chelsea og Real Madrid, men at han ikke fortryder noget som helst, da han skrev en utrolig historie på Camp Nou. Det fortæller han ifølge FourFourTwo.

- Jeg havde stort set en aftale på plads med Liverpool. Men af en eller anden grund gik den ikke igennem i sidste øjeblik. Jeg ved virkelig ikke hvorfor; det var ikke mig, som stod for forhandlingerne. Jeg havde andre folk til det dengang.



- Noget lignende skete senere med Chelsea og Real Madrid. Selvfølgelig er jeg glad for hvordan det siden hen er gået, da jeg skrev en utrolig historie på Camp Nou i stedet.

- Jeg ville bare vinde titler, som jeg desværre ikke kunne vinde hvis jeg blev i Sevilla. Vi var tæt på, men jeg kan ikke lide kun 'at være tæt på'.

- Et halvt år før transfervinduet åbnede blev jeg fortalt, at Barcelona var interesseret. Jeg sagde, at jeg også var interesseret på grund af klubbens tidligere brasilianere, som havde skrevet en god historie; klubbens storhed og deres spillestil.

- Det var et succesfuldt ophold og jeg vil altid have et blødt punkt for Pep Guardiola, Txiki Begiristain og Joan Laporta, da de alle gav mig chancen for at blive en stor stjerne, fortæller Dani Alves.

34-årige Alves spillede 391 kampe og scorede 21 mål. Heriblandt nogle voldsomme langskud - blandt andet mod Real Madrid, da han klappede en løs bold op i krydset på fantastisk vis. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alves: Jeg var tæt på Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder