Annonce


Annonce

Annonce

Vermaelen har løst opgaven til perfektion

Nyheder - 25. december 2017




Der var stor bekymring, da Samuel Umtiti efter 70 minutter i opgøret mod Celta Vigo den 2. december pludselig pådrog sig en skade i baglåret. Franskmanden har været en mur i det catalanske forsvar og har på fornem vis vundet hjerterne hos de catalanske fans.

Han blev dømt ude i to måneder og dermed begyndte bekymringen for alvor at stige, da El Clásico på daværende tidspunkt blot var få uger væk. På samme tid var Javier Mascherano skadet og dermed blev billetten sendt videre til 32-årige Thomas Vermaelen, der på daværende tidspunkt kun havde medvirket i fem kampe.

Nu har Barcelona spillet fire kampe siden Samuel Umtitis skade uden at lukke mål ind. Først slog man Sporting Lissabon i Champions League, så blev Villarreal besejret og siden blev både Deportivo la Coruna og Real Madrid besejret - ingen af modstanderne kunne score mod Barcelona.

Piqué og Vermaelens samarbejde har været forrygende og når det har brændt på, så har Marc-André ter Stegen i den grad leveret varen med super-redninger. Det gjorde Jasper Cillessen i øvrigt også mod Sporting i Champions League, hvor han på akrobatisk vis reddede en kæmpe chance fra Bas Dost.

Vermaelen har hidtil løst opgaven til perfektion og han er ikke længere samtaleemnet når der tales om det svage punkt hos Barcelona - til trods for at han højst sandsynligt bliver sendt videre til sommer. Nu handler det om at holde dampen oppe og indlede det nye år med endnu en sejr. Celta Vigo, Levante, Real Betis og Alavés venter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelen har løst opgaven til perfektion

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder