Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Roberto bliver næste mand til at forlænge

Nyheder - 18. januar 2018




FC Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu har aldrig lagt skjul på sin begejstring for Sergi Roberto. Bartomeu kunne for nyligt fortælle, at man ønsker at beholde den alsidige spiller i klubben til han stopper karrieren. Og i løbet af de kommende par dage forventes det, at klubben melder ud om en kontraktforlængelse.

Parterne har forhandlet i et par måneder om en ny kontrakt og Roberto har også selv udtalt ved et event, at han forventer at alle ender finder sammen således han kan fortsætte sin karriere i klubben. Hans nuværende frikøbsklausul lyder på 300 millioner kroner hvilket rigtig mange klubber har været villige til at betale.

På grund af den høje interesse, valgte Barcelona at indlede forhandlingerne om en forlængelse så man samtidig kunne øge frikøbsklausulen. Der spekuleres i, at den stiger til 3 milliarder kroner, men endnu er det ikke til at vide før klubben officielt melder noget ud.

Robertos alsidighed har givet ham masser af spilletid under Ernesto Valverde. Her har han spillet som højreback, på midtbanen og som højre wing. Meget snart lander belønningen for det hårde arbejde i form af en ny og forbedret kontrakt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto bliver næste mand til at forlænge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder